keskiviikkona, syyskuuta 13, 2006

Edustusmiehiä tapaamassa

Tiistaina tehtiin harjoitukset totuttuun aikaan. Teemana oli syöttö, kuljetus ja kaksinkamppailu. Harjoiteltiin ensin pallon hallintaa ja kuljetuksia. Siitä jatkettiin 1 vs 1 harjoituksella - tavoitteena pelata loppuun asti ja tehdä se maali. Loppuun otettiin peliä, josta saatiinkin tasainen vääntö.

Keskiviikkona jatkettiin samalla kentällä, mutta vähän isompien poikien ja tyttöjen kanssa. Samaan aikaan olisi ollut myös jääkiekon salivuoro, joka nyt jouduttiin peruuttamaan, kun yhdeksän hengen vetäjäryhmästä kaikille sattui jotain esteitä.

Omalta osaltani olenkin ilmoittanut jo ennen kauden alkua, että kahden salivastuukauden jälkeen kolmanteen pitää löytää muitakin vetäjiä. Lisäksi syyskuu on omistettu pitkälti jalkapalloryhmän parissa puuhaamiseen. Selkeinpänä syynä se, että vetäjiä on jalkapallossa vain 1 ( +1 apu ).

Vapaaehtoisen, palkattoman työn tekemiselle pitää vetää jonkinlainen raja. Jos se raja ei ole se, että viikossa on yksi toiminnasta vapaa päivä, niin viimeistään siinä jos toimintaa on kahdessa paikassa samana päivänä.

TPV:n edustusjoukkueen Jani Nyblom ja Jari Nikkilä olivat saapuneet keskiviikkona kentälle ohjaamaan harjoituksia ja jakamaan nimmareita. Mukana oli seuran eri ikäluokan poikia ja tyttöjä. Mukana myös nuorimpien edustajat, eli Sorsien lipunkantajat Julius, Joonatan ja Joona S.

Harjoitusten jälkeen pelattiin ja Sorsat eivät kunnioittaneet isompiaan yhtään. Edustuspelaajat olivat mukana pelissä innostuneen joukon jatkona. Lopuksi jaeltiin nimmareita. Joonatan otti signeerauksen kenkäänsä - huomista peliä ajatellen, maalionnea tuomaan. Julius ja Joona saivat nimet palloihinsa.

Näiden nuorten edustuspalloilijoiden nimet kannattaa painaa mieleen. Nikkilä on esiintynyt nuorten maajoukkueessa ja Nyblom on TPV:n maalitykki. Ei mitään turhia jätkiä. Joukkue on kovasti pyrkimässä ykköseen ensi kaudeksi. Saa nähdä miten lopulta käy.

( photo by JSS c 2006 )

Ei kommentteja: