lauantaina, tammikuuta 20, 2007

Ei ole hiki

Tänään oli vuorossa talven ensimmäiset jääharjoitukset - mikäli lehden tietoon on luottamista. Talvi kuulemma alkoi Tampereella nyt, sanoi "sääprofeettakin" ennustuksessaan ja osui oikeaan. Totta tosiaan, ihan reilu pakkanen iski aamulla vastaan lehteä laatikosta hakiessa.

Ihan oikeasti kausi on kääntymässä loppusuoralle, koska jo syyskuussa ensimmäisiä piirtoja otettiin. Vauhtia silti riittää. Joonallakin oli kopissa pää ihan märkänä. Kovasti poika kyllä totesi: "Ei ole hiki".

Keski-alueella otettiin pariharjoitus, jossa ensin syötellään vierekkäin toiseen päähän. Takaisin palataan toisen peruuttaessa ja toisen seuratessa. Naamat siis vastakkain ja kiekko liikkuu lavasta lapaan koko ajan. Ja taas ympäri.

Vähän oli rauhattomuutta tänään ilmassa ja kävipä jäähyboxin ovikin - jopa kahdesti ja samalle ukolle. Keinoja on otettava käyttöön jos häiriöistä kärsii muiden tekeminen. Kokonaisuutena edelliskausiin verraten häröilyä on ollut yllättävänkin vähän. Ollaan taas vuotta vanhempia ja se kyllä näkyy positiivisestikin täälläkin osa-alueella.

Ei kommentteja: