maanantaina, tammikuuta 15, 2007

Loiskis!

Joonalla oli uimakoulupäivä ja Kalevan uintikeskukseen suunnistettiin. Keväällä laitos menee remonttiin vuodeksi ja uusi uhkea laitos avataan kun kaikki on valmista. Joonan uidessa katselin ikkunoiden läpi pihalle. Siellä ne uudet, betonista valetut altaat jo odottelivat täyttämistään - lumituiskussa.

Menomatkalla haettiin urheiluliikkeestä uudet uimalasit. Omat, tiiviit ja kirkaslasiset. Uimalan lainalasit ei käy, koska... "Kaikki näyttää vihreältä". Lisäksi ne vuotaa.

Kaupassakin oli suurin osa värillisiä - kaikki juniorilasit - tai sitten säädöiltään sopimattomia. Pojan kommentti oli ehdoton... "Haluaa kirkkaat". Lopulta löytyi värittömät ja muutenkin sopivat - paitsi kukkarolle. Minkäs teet.

Altaassa mentiin taas liukuen ( 1 piste ), selällään kelluen ( 1. piste ), kroolauksen alkeita... tulikohan tästäkin pisteitä? Uintivihkoon joka tapauksessa tuli suorituksia. Näiden lisäksi harjoiteltiin ainakin sukellusta ja potkuja. Hyvin näyttää sujuvan uintitaivallus. Kroolauskin meni vetojen puolesta mallikkaasti. Päivän kommentit... "Hapen ottaminen sivusta on vähän hankalaa".

Viikon linkkinä Ilkka Keskisen vedenalaisia kuvia. Tässä alkupalaksi Dance with the Sun... ja koko paketti jos haluaa nähdä lisää.

Ei kommentteja: