maanantaina, tammikuuta 22, 2007

Ei tullut pyyhkeitä

Mielenkiintoista seurata jalkapalloharjoituksia lintuperspektiivistä. Bremenin salivuorolla Ristinarkun koululla tähän on mahdollisuus, koska siellä on katsomoparvi toisessa kerroksessa. Ylhäältä näkee jalkapallon tekniikkaharjoitukset, pelit ja muut poikien tekemiset uudella tavalla. Tästä syystä kai katsomovalmentajia käytetäänkin.

Sunnuntaina mentiin taas puolitoistatuntinen vauhdilla ja touhussa näytti olevan tekemisen meininki. Pallo liikkui ja pojat ovat innolla mukana. Joonakin oli tyytyväinen harjoituksiinsa, vaikka yleensä vastauksena onkin: "meni huonosti" - yrittäen samalla pitää pokeri-ilmeensä. Velmuksi syntynyt.

Tohinaviikko jatkui maanantaina koululiikunnan luistelulla. X-littaa oli ainakin menty ja "luistelin kovaa..."-juttuja. Illalla vedettiin taas uimalassa tunti myyrää, selkää ja sukelluksia. Opettaja oli vaihtunut sitten viime näkemän, mutta samat aiheet näytti olevan.

Vauhdissa oli pojan pyyhekin unohtunut. Käytettiin tällä kertaa kuivaamiseen iskän verkkareita. Varsinkin viikolla mennään aina hoppu housuissa harjoituksiin, joten ei ihme jos jotain unohtuu. Onneksi muistettiin uimahousut. Muuten olisi iskälle tullut pyyhkeitä. Nyt niitä ei tullut, vaikka niitä ei ollut - pyyhkeitä.

Ei kommentteja: