sunnuntaina, joulukuuta 10, 2006

Kumirouhekakkuja

Viikonloppuisin mennään kahden lajin tahtiin. Sunnuntaina oli taas jalkapallon vuoro Kissathallissa. Osallistuminen joukkueessa näyttää olevan ihan kiitettävää, sillä nytkin näytti koko poikajoukko olevan paikalla.

Alkuun tehtiin henkilökohtaisia paikkaharjoituksia - kuljetuksia eri tavoin, sisäsyrjällä, jalkapohjalla, kahdeksikkoa jne. Kuljetuksia ja syöttöjä harjoiteltiin myös isolla neliöllä liikkeen säilyessä. Lopussa huijattiin kuljettamalla yhtä puolustajaa kahden hyökkääjän voimin ja siitä hanakasti maalille laukomaan. Loppuun perinteiset pelit.

"Oletko tyytyväinen kun tein pelissä maalin? Ensin veto ylärimaan ja siitä jatko puskulla sisään?" Kysymys tuli kun saavuttiin harjoitusten jälkeen kotipihaan. Ja voihan sitä näkemäänsä olla tyytyväinen - ihan koko joukkueen osalta.

Välillä muutamat pojat heittelivät odottaessa kärrynpyöriä tai tekivät kumirouheesta hiekkakakkuja. Näitä pieniä keskittymisen "lipsahduksia" on tullut tämän ikäisillä eteen niin jalkapallon kesätoiminnassa, kuin jääkiekonkin puolella. Kyllä niistä vähitellen päästään eroon.

Taas oli kotiin tullessa kengät täynnä kentän kumimutua. Miten sitä voi kertyä kenkään noin paljon? Joonan vaatteistakin sitä löytyi, koska "herra" oli yksi niistä kärrynpyörän heittelijöistä.

Viikon päästä on vuorossa Bremenin toinen harjoituspeli Pirkkahallissa. Vastassa on Ilveksen kova ryhmä. Lauantaina tiedossa taas aikainen herätys kun hallilla on oltava kello 8:30. Ehkä jouluna sitten nukutaan aamuisin vähän pidempään?

Ei kommentteja: