tiistaina, joulukuuta 05, 2006

Maalit takaisin

Tampereen kaupunki teki täyskäännöksen ja kiekkomaalit saadaan taas ulkokentille. Välillä harkittiin myös pelien kieltämistä, mutta nyt mennään viime talven mallin mukaan. Kiekkoilu ulkokentillä siis jatkuu - mikäli pakkasukko saapuu tänä talvena.

Mestarien liigan puoliaika menossa ja Barcelonalla on pakkovoitto edessä. Tilanne Bremeniä vastaan on 2-0, joten eiköhän se hoidu. Joonan oma joukkue on TPV Bremen ja toisella puolella Ronaldinho suosikkipelaaja. Pelit vaan tulevat niin myöhään, että pienillä pojilla on jo nukkuma-aika.

Barcelona kantaa paidassaan Unicefin tunnusta, joka saatu esille täysin ilman korvausta. Miesten "kunnon" kohotusta edustava lääkemerkkikin olisi halunnut nimensä samalle paikalle, mutta tätä tarjousta ei otettu vastaan. Summa oli 20 miljoonaa, tai jotain yhtä käsittämätöntä... Isolla seuralla ei ole pikkurahasta puutetta.

Unicef on maailman suurin lastenjärjestö, jonka toimintaan voi tutustua tarkemmin tästä. Samalla voi tehdä rahalahjoituksen tai ostaa verkkokaupasta. Lasten hyväksi.

Ja nyt ottelun toisen jakson pariin...

Ei kommentteja: