maanantaina, joulukuuta 04, 2006

Sunnuntai - iltapäivä

Päivän urheilutoiminta jatkui iltapäivän jalkapalloharjoituksilla. Kysyin Joonalta muutamaan kertaan, vieläkö puhtia riittää aamupäivän kiekkopelien jälkeen. Välipalaleipien jälkeen vastaus tuli - jaksaa mitä vaan!

Kissathallin alustana on kupruinen tekonurmimatto, jonka pinnassa on kumirouhetta. Samaa mustaa töhnää, jota imuroin vielä illallakin eteisen ja olohuoneen matoista. Aine tarttuu vaatteiden, kenkien ja pelisukkien joka käänteeseen harjoitusten aikana, varsinkin kun poika kierii kentän pinnassa yhtä paljon kuin on pystyssä.

Alkuvenyttely aikana oli puhuminen kielletty tai muuten tuli punnerruksia. Joona sanoi tehneensä ainakin viisi. Viime kaudella jääkiekossa Koulukadulla leikistä pudonnut sai luvan punnerrella. Hommalta meni pohja kun pojat pudottivat itsensä tarkoituksella - päästäkseen punnertamaan.

Bremenin harjoitusten puolivälissä tuli tuttu tilanne monista omistakin harjoituksista. Neljä jonoa meni mukavasti sekaisin ja pian monikaan ei tiennyt minne olisi pitänyt juosta. Kun uusi harjoitus alkoi tulla tutuksi, saatiin myllykin pyörimään.

Loppupelin jälkeen suuntana oli pukukoppi. Jotenkin näytti siltä, että joku muukin oli pelannut tänään jääkiekkoa. Viikonlopun patterit oli käytetty.

Ei kommentteja: