lauantaina, joulukuuta 16, 2006

Uni silmässä


TPV Bremen otti aamun alkajaisiksi Ilveksestä mittaa Pirkkahallissa. Herätys 6:45, aamutoimet, aamiainen, varusteet päälle ja hallille 8:30. Melko aikainen herätys lauantaille ja kyllähän se näkyi poikien pelissä. Molemmin puolin kenttää osa pojista oli vielä puolinukuksissa. Raskas kouluviikko ja loppuvuoden hetket ennen joululomia varmasti verottavat voimia.

Ensimmäisen puolituntisen ja varsinkin sen alun Bremen pelasi kuitenkin melko pirteästi ja siirtyi 1-0 johtoon. Tolppaakin kolisteltiin, mutta sen lähemmäs ei lopussa päästy. Ilves sen sijaan piristyi ja teki loppuun kaksi hienoa maalia ja voitto Ilvekselle 2-1 ensimmäisessä ottelussa. Ilveksen joukkuetta edusti Salamien jääkiekkojoukkueestakin tuttu Lassi, joka toimi puolustuksen tukipilarina.

Lyhyen tauon jälkeen vaihtui vastapuolelle Ilveksen toinen ryhmä, joka oli varmaan se eniten hereillä ollut ryhmä tänä aamuna. Selkeä 3-0 voitto Ilvekselle, vaikka kyllä Bremenilläkin yritystä riitti. Tästäkin joukkueesta löytyi yksi Salamien edustaja. Veeti viiletti keltapaitojen kärjessä vaarallisesti.

Tapahtuma oli kaikesta huolimatta hieno syyskauden päätös pojille. Pirkkahallin kentät ovat hyväpintaiset ja muutenkin puitteet kohdallaan. Halli on saanut lisää ilmettä kun uudet salibandy- ja futsalkentät otettiin käyttöön. Toivottavasti näiltäkin kentiltä löytyy pienille palloilijoille vuoroja. Kaikesta huolimatta harrastuspaikkojen määrä tulee kasvamaan kaupungissa.

( Photo by JSS © 2006 )

Ei kommentteja: