lauantaina, joulukuuta 16, 2006

Syyskauden viimeiset

Viimeiset jääkiekkoharjoitukset ennen joululoman viettoon siirtymistä käytiin läpi iltapäivän päätteeksi. Ensi viikon tekojäille kun ei millään ehditä joulujuhlien takia. Aamun aikainen herätys ja jalkapallopelit näkyivät selvästi Joonan luistelussa, mutta harjoitukset vietiin läpi siitä huolimatta mukisematta.

Luisteluharjoituksessa joku pojista lopetti kesken. "Tylsää". Vastauksesta ja muistakin merkeistä koko ryhmässä voi havaita, että vuoden loppu on lähestymässä ja into ei kaikilla ole paras mahdollinen. Pitkä koulujakso, muut harrastukset ja lähestyvän joulun tohinat rassaavat perheitä. Joululoma ja vähän pidempi jakso ilman harjoituksia on varmaan ihan paikallaan.

Luisteluharjoituksessa opeteltiin takaperin pujottelua ja sirklausta. Perinteiseen tapaan homma näytti monelta sujuvat hyvin mailakäden puolelle. Toinen suunta onkin se vaikeampi juttu. Eipä tullut ohjaajiltakaan sen parempia esityksiä. Lisää harjoitusta kaikille.

Pakkasia ja luonnonjäitä nyt kaivataan uuden vuoden alkajaisiksi. Omatoiminen "höntsäily" ja luistelu parantaisi taitoja sekä toisi vaihtelua toimintaan. Välillä on mukavampi pelata kavereiden tai iskän kanssa ihan ilman ohjausta. Sitä kautta koko homma saa taas uutta potkua.

Huomenna on vuorossa kauden viimeiset pelit Säkenien osalta. Vastassa Koovee ja Kisa-Eagles, joissa tavataan tuttuja kasvoja jalkapallon puolelta - Bremenin joukkueesta. Ympäri käydään, yhteen tullaan.

Ei kommentteja: