sunnuntaina, huhtikuuta 30, 2006

Countdown

Jalkapallon MM-kisoihin 40, jääkiekon MM-kisoihin 5, junnujen harjoituksiin 4 - päivää jäljellä... Otettiin Joonan kanssa ensimmäinen tuntuma isoon kenttään. Pihamaaliin on potkittu jo viikon päivät, mutta lauantaina kirmailtiin tunnin kevyet harjoitukset.

Aurinko paistoi, sää oli mitä parhain, mutta kenttä tyhjänä. Missä väki luuraa? Tuuli pöllytti hiekkaa ja kentän laidalta löytyi vielä pieniä kinoksia lunta, mutta pallo kulki kevyesti muuten kuivalla kentällä.

Haettiin tuntumaa palloon, kikkailtiin ja syöteltiin, karisteltiin juosten talven kankeus jäsenistä. Samalla ajettiin sisään uusia kenkiä ja muita varusteita. Pojalla menee yhdet kengät kaudessa. Kasvuvaroja ei voi jättää, mutta alennusmyynneistä ostamalla kustannukset pysyvät kohtuudessa.

Junnuryhmään on tullut todellinen ryntäys varsinaisten ilmoittautumisten jälkeen. Kesän ja lämmön hiipiessä Suomeen on kiinnostus jalkapalloiluun herännyt. Viime kaudesta ryhmän koko kasvaa yli kaksinkertaiseksi. Näillä näkymin joudutaan tekemään kaksi joukkuetta jotta kaikille saadaan riittävästi peliaikaa. Mukana on myös viisi tyttöä!

( photo by JSS c 2006: 2002 Fifa World Cup Korea Japan )

Ei kommentteja: