torstaina, huhtikuuta 06, 2006

Kevättä odotellessa

Talvi näyttää jatkuvan itsepintaisesti. Lunta ja kylmää riittää. Pulkkamäkeen voisi hyvin lähteä. Missä kevät viipyy?

Jotenkin outo olo. Tuntuu kuin junnujen kiekkokausi olisi päättynyt kesken kaiken. Toisaalta lepo tekee hyvää. Seuraavien neljän viikon aikana ei ole vedettävänä kuin kolme saliharjoitusta. Viimeksi näin on ollut vuosi sitten.

Joonallakin on lepojakso urheilusta. Kasvattaa tsekkiläistä takatukkaa ja leikkii villiä länttä - stetson päässä ja rivolverit ojennuksessa. Molemmilla ollut jonkinlaista flunssaa, röhinää ja korvat lukossa. Tuntuu olevan kevään vitsauksia ympäri maata.

Perjantain matsilipun metsästykselle on laadittu tiukka strategia. Tarkoitus on määrätietoisesti hankkia se lippu ja suunnata illalla kohti Isomäkeä. Tämän enempää suunnitelmasta ei voi paljastaa, ettei tieto toimintamalleista leviä muille halukkaille. Saa nähdä miten käy. Ollaanko perjantaina Porin hallin huumassa, vai suihkiiko laajakaista?

Viikonlopun turnausten tulokset tuli näkyville. Koo-Vee vei potin sarjoissa -96, -97, -98 ja -99. Vain sarjassa -95 Ässät jylläsi, pelaten finaalissa itseään vastaan. Säkenet ja Lieskat löytyy taulukosta G98 ja varsinkin sunnuntain loppupelien saavutukset ovat ihan hienoja tuloksia.

( photo by JSS c 2006/2003 )

Ei kommentteja: