keskiviikkona, huhtikuuta 12, 2006

Finaali

Oli Kärppien vuoro kohdata noutajansa. Pata sykkii ja ottaa omansa. Tässä valossa Tapparan katkerasti päättynyt vastarinta nousee uuteen valoon. Toisen tien valitsemalla tulos oli voinut olla toinen. Nyt mentiin näin, Rautakorpi lähtee ja elämä jatkuu.

Isomäen hallissa meno oli illalla yhtä hullunmyllyä. Finaaleihin en lähde kuin istumapaikkaa hakemaan. Televisiosta sentään näkee koko pelin. Nyt löytämieni katselupaikkojen näkyvyys kattoi vain noin puolet kentästä. Kaikki Ässien maalit sentään tuli nähtyä.

Seisomakatsomo oli tukossa jo paljon ennen pelin alkua, käytävät ummessa ja näkyvyys nolla. Vallatuista paikoista pidettiin kiinni keinolla millä hyvänsä. Järjestysmiehet ja poliisi keskittyivät pitämään vain istumakatsomoiden kulkuväylät avoimina. Seisomakatsomo sai sykkiä omaa villin lännen elämäänsä.

Kentälle heitettyjen rantapallojen määrä oli nyt murto-osa siitä, mitä Tapparan pudotuspelissä. Mitä tämä kertoo? Oliko yleisön luottamus joukkueeseen laskenut kun vastassa oli hallitseva mestari? No, onhan Kärpillä vielä yksi ottelu edessä ennen varsinaista kesälomaa.

Tässä vaiheessa on mielenkiintoista katsoa mitä tuli kirjoitettua helmikuun puolivälissä, kun Juha veti ansiokasta listaustaan pudotuspelijoukkueista. Oma kommenttini voittajasta helmikuussa: "Pata tulee ja vie potin jos kuri säilyy ja turha jäähyily loppuu fyysisyydestä tinkimättä." Näin on käynyt. Tässä toinen kommentti.

Kenen ehdokas vie potin? Juhan ( HPK ), Jirin ( HIFK ), vai oma ehdokkaani ( Ässät ). Tässä vaiheessa kaikki kolme joukkuetta ovat vielä tiukasti mukana. Torstaina yksi putoaa pois. Hyvin oltiin siis hajulla jo helmikuussa... kaikki kolme.

Ei kommentteja: