lauantaina, huhtikuuta 08, 2006

Tanssikierros

Kiekkokierrokset painittiin läpi tanssin tyyliin. Vuorovedoin vietiin ja vikistiin, tasaisissa tunnelmissa kuitenkin. Perjantain kierroksella HPK:n Nielikäinen jopa tapaili valssiaskeleita ratkaisumaalinsa kunniaksi.

Tanssii tähtien kanssa-ohjelma on puhuttanut viime viikkoina kansaa. Jalkapallo on saanut oman osansa huomiosta valmentaja Keken myötä. Mistä löytyisi jääkiekon edustaja parketille?

Olisiko Nielikäinen oivallinen tähän puuhaan, koska taitoa tuntuu jo löytyvän? Miten kävisi rumba Ässien Pasi Peltoselta? Daami taitaisi olla ihmeissään takahuoneessa kun jykevä puolustaja kuiskaisi korvaan ennen parketille astumista: "Näytetään niille närhen.... munat".

Näillä sanoillahan Peltonen toivotti tv-ottelun päätteeksi Kärpät tiistaikylään. Ehkä kuitenkin pitäisi löytää vielä sulavampi edustaja. Tuttu kasvo jolle kamera ei ole kauhistus ja juttukin luistaa. Sopiva vastaveto Keken brittiläiselle lantiolle. Uusi Kurko ohjelmaan...

Kurrilla on kiireensä, samoin Selänteellä... mutta onhan meillä yksi hyvä ehdokas. Varsinkin nyt, kun Hockey Night on tauolla. Aikaa tanssiharjoituksiin voisi löytyä. Mikä sen hienompaa kuin nähdä Timo Jutila oranssitakissaan vetämässä pasodoblea. Mutta ei sentään Saukkosen kanssa - jotain rajaa tähänkin ohjelmaan.

( Photo by JSS c 2006: "Jutin aito oranssitakki Suomen Jääkiekkomuseossa" )

Ei kommentteja: