maanantaina, huhtikuuta 17, 2006

Jalkapallokausi käynnistyy



Lumi sulaa kovaa kyytiä ja kevät on saamassa voiton. Lasten polkupyörät on kaivettu varaston kätköistä. Pihanurmi kasveineen kuoriutuu esiin valkoisen vaipan alta. Suojaverkosta huolimatta megarusakko on käynyt jyrsimässä kahden omenapuun kuorta - saa nähdä miten puuparkojen käy. Luonto herää henkiin pitkän talven jälkeen.

Itsekin heräsin aamuyöllä itsepäiseen piippaukseen. Vaelsin ympäri taloa, mutta en onnistunut paikallistamaan äänen lähdettä. Kuvittelin mielessäni akkuvajaata kännykkää, lasten pelikonetta, ajanottokelloa, palovaroitinta, ties mitä vempainta josta moinen hälytysääni voisi lähteä. Epäilin jopa kuuluuko kaikki pääni sisältä? Lopulta keksin avata ikkunan ja pihamaalta löytyi vastaus. Taukoamatta jatkuva, tasainen linnun piipitys. Kevät on todella saapunut.

Myös jalkapallojoukkueen kokoonpano on vähitellen muotoutumassa. Loppujenkin heräämistä talviunestaan odotellaan tällä viikolla. Jos joku haluaa tulla mukaan toimintaan, joukkoon sopii vielä innokkaita 98-syntyneitä. Viimeinen ilmoittautuminen on Kaukajärven vapaa-aikatalon edessä keskiviikkona 19.4. klo 17:30-18:30. Sen jälkeenkin voi ottaa yhteyttä alueen yhteyshenkilöön.

Joukkueemme on siis TPV Kaukajärvi -98, jonka tapahtumia seurataan kesän mittaan. Kausi käynnistyy lähiaikoina.

( Photo by JSS c 2006 )

Ei kommentteja: