tiistaina, huhtikuuta 04, 2006

Koripalloa

Vaikka poikien kiekkokausi onkin jo finaalissa, ei kauden loppu niin totaalinen ole. Sää jatkuu yhä talvisena, mutta luistelut on tältä talvelta luisteltu. Yksi päätöstilaisuus tosin vielä pidetään jäillä. Salilla jatketaan kuitenkin toukokuun puolelle asti.

Paikalle oli saapunut seitsemän innokasta - ymmärrettävästi viikonlopun turnaus verotti osallistujia. Ryhmä oli kuitenkin sopiva tutustumaan koripallojuttuihin. Harjoiteltiin kuljetusta, syöttöjä, heittoja sekä kerrattiin sääntöjä. Lopuksi pelattiin matsi ja hienosti näytti sujuvan syöttöpeli.

Salibandy on kuitenkin ehdoton ykkönen, joten sitä piti vielä pelata erä. Sitten patjoille venyttelemään ja kotiin. Viikon päästä jatketaan samoissa merkeissä.

Yritin lippupalvelun kautta tehdä varausta perjantain Isomäen taisteluun, mutta huonolla menestyksellä. Kirjautuminen kesti viisi minuuttia - samoin paikan varauksen etsiminen - kunnes tuli ilmoitus että homma ei onnistu tällä kertaa.

Uutta yritystä ei suotu, koska palvelu ilmoitti että tapahtuma on loppuunmyyty. Myynnin alkamisesta tähän vaiheeseen kului 12 minuuttia. Loppuviikosta tulevat lunastamatta jääneet myyntiin, joten ei luovuteta vielä. Varasuunnitelmana on vielä ottelun katsominen videostreamauksena. Kahdeksan euroa on kyllä vähän liikaa yhdestä ottelusta.

Ei kommentteja: