maanantaina, huhtikuuta 10, 2006

Lippujonossa

Tiukassa olivat Ässät-Kärpät-liput tälläkin kertaa - jopa Tampereella. Unohdin tällä kertaa netin ja suunnistin suoraan Lippupalvelun tiskille. Tulin paikalle 40 minuuttia ennen H-hetkeä ja olin jonossa neljäs. Kärki oli paikalla tuntia ennen. Muutamaa minuuttia ennen starttia jonon hänniltä tuli kommenttia, että jännitys alkaa jonottaessakin olla jo lähes ottelun tasolla.

Kaikki oli ohi hetkessä. Istumaliput "katosivat" päätteeltä muutamassa sekunnissa. Ensimmäinen sai omansa. Seisomalippujakaan ei saanut enää minuutin jälkeen. Koko jono kuitenkin palkittiin, kun kone ehti sylkeä riittävästi kaikille. Kiitos vikkeläsormisen tytön ja ennakkosunnitelman jota hiottiin odotellessa.

Tasatunnin lähestyessä keskusteltiin myös siitä, miten Lippupalvelun yleistä tarjontaa rajoitti Porin Hööveliin suoraan tiskille varatut 1500 lippua. Myös ostorajoitus oli otettu käyttöön estämään lippujen hamstrausta. Kertoivat ettei myyntiä hallilla voittojen toivossa kannata harrastaa. Sen verran kiivaaksi on lippurumba mennyt - ja väkeä jäänyt ulkopuolelle - ettei trokareita ole kovin helläkätisesti tervehditty hallin edustalla. Enemmänkin Villin Lännen malliin...

Tiistaina nähdään jatkuuko jännitys, vai onko rantapallojen ilta?

Ei kommentteja: