tiistaina, huhtikuuta 18, 2006

Italialainen ori vikuroi

Pitkästä aikaa Kobra Teamin jäät. Viime viikon tiistai-ilta meni Porissa saatellessa Kärppiä ( hautaan... ) kesälomalle. Omassa pelissä luistimet kulkivat suht mainiosti. Vääntö oli tasaista mustien ja valkoisten välillä. Tuntui niin mukavalta, että olen jo kuoppaamassa ajatusta kesätauosta.

Paluumatkalla italialainen urheiluauto hyytyi kotiristeyksen liikennevaloihin. Viimeiset kymmenet metrit mentiin työntäen jotta saatiin hepo pilttuuseen. Vanha syksyinen vika putkahti esiin. Koko talvi on mennyt kivutta, mutta lämpenevä sää tekee tepposia. Luulisi asian olevan toisinpäin.

Illan 2. finaali tarjosi jännitystä loppuun asti. Puntit tasattiin, vaikka Juha kovasti yrittikin toisenlaista ratkaisua ennustella. Torstaina kannu ei liikahda vielä mihinkään suuntaan.

Pitänee muistaa yksi asian, joka kiteytyy tämän laulun kertosäkeeseen. Biisi on Patasydän ja sitä soitetaan Ässien jokaisen maalin jälkeen:

Voittoon asti taistellaan
periksi ei anneta milloinkaan
Voittoon asti taistellaan
kun sykkii – Patasydän
Isomäessä väki on kiitettävästi keskittynyt kannustamaan omaa joukkuettaan. Myös siellä kuulee yksittäisiä ylilyöntejä joilla mollataan vastustajaa. Rinkelinmäellä tätä "työtään" tekee Sikakatsomo.

Jääkiekkokatsomon huutoihin ja kielellisiin ilmauksiin voi perehtyä HockeyBlogin tarjoaman merkinnän ja linkkien kautta. Ja mihin tarpeisiin katsomon maailma vastaa? Kannattaa vilkaista.

Ei kommentteja: