sunnuntaina, huhtikuuta 02, 2006

Mitalien jako

Mitalit jaettiin ja kausi saatiin päätökseen. Turnauksen pelit sujuivat loistavasti. Muutamassa alkulohkon pelissä jouduttiin antautumaan, vaikka tasainen vastus tarjottiin vastapuolelle. Loppuotteluun yltänyttä joukkuetta pidettiin pitkään tiukilla.

Sunnuntain sijoitusotteluissa sen sijaan peli kulki loppuun asti ja molemmat maalivahditkin tekivät nollapelin kun ottelut päättyivät 7-0 ja 5-0.

Turnausvoitto jäi monen pykälän päähän, mutta viime kaudesta parannettiin rutkasti. Sama vastustaja joka voitettiin viime vuonna jumbofinaalissa rankkareilla, kaatui nyt 7-0.

Mikä sen parempi tapa päättää kausi. Viime vuodesta on menty eteenpäin todella paljon ja kehitystä on tapahtunut. Osaanotto harjoituksissa ja peleissä on ollut runsasta. Havaintojen ja palautteen mukaan siellä on myös viihdytty.

Ensi syksynä tämä joukkue hajoaa ja vuorossa ovat uudet kuviot. Mitä tapahtuu silloin ja kuka tekee mitäkin - se selviää kesän jälkeen.

Säkenet kokoontui viimeistä kertaa. Kiitos pojille, olitte kaikki mahtavia!

Lopuksi vielä esille kaksi viimeistä joukkueen jäsentä niin saadaan koko joukkue esiteltyä kauden päätteeksi. Valitettavasti ryhmän toinen joukkue Lieskat jää tässä vähemmälle. Eri viikonlopuille osuneet pelimatkat ja eri pukukoppi harjoituksissa ovat tehneet sen, ettei tämän ryhmän poikiin ole tutustunut riittävästi. Loistavia poikia siitä huolimatta!

------
Joona A

Joukkueen toinen Joona latoi turnauksen aikana kiitettävän määrän maaleja. Lauantain ottelussa neljä maalia tehtiin täysin saman kaavan mukaan. Yksin läpi ja eleetön nosto oikeaan ylänurkkaan. Ja nimenomaan siihen samaan paikkaan - muutama vielä ja verkkoon olisi tullut reikä. Suunnitelmissa varma valinta sunnuntain rankkarikisaan. Onneksi ei tarvittu, kuten viime vuonna kävi.

Oivallinen mailataituri ja herrasmies. Vaihtopenkillä silmät tarkkana seurailemassa tapahtumia. Onhan se hyvä että pelin tiimellyksessä maaliluvut, tekijät ja vaihtojen tilanne on jollain hallinnassa - jos ohjaajilta on puhti lopussa.

------
Otto

Nopea laidan viilettäjä, jonka syöksyt jatkuvat usein maalille asti. Oivalle pelipäälle sattuessaan vastustajalla on pitelemistä. Kova keskittymään peleihin. Rauhallinen käytös vaihtopenkillä vaihtuu kentällä kun käydään sutena kiekon perään.

Tapana juhlistaa syntymäpäiviään tekemällä turnauksessa maalin. Näin kävi Lempäälän reissulla. Osaa yllättää usein positiivisesti ja varma valinta kun tarvitaan luotettavaa laitamiestä nostamaan pelin ryhtiä. Piiloenerginen.

------

( photo by JSS c 2006: "Petro Canada Cupin mitalienjako" )

Ei kommentteja: