keskiviikkona, huhtikuuta 12, 2006

Satulassa

Kevään ensimmäinen pyörälenkki suuntautui pyöräreiteille. Metsässä on vielä liikaa lunta ja sohjoa. Ei suju ajo edes kahden tonnin Marinilla. Parempi totutella alkuun helpommissa maastoissa. Kun lumet lähtee - ja saa vaihdettua taas lukkopolkimet ja kesärenkaat - voi suunnata metsäreiteille.

Reitin varrelle osui poikien tuleva jalkapallokenttä, joten oli hyvä katsastaa mikä on sen tämän hetkinen kunto. Iso kenttä oli sula ja siellä harjoiteltiin jo täysillä. Nappulakentällä sen sijaan oli kaukalo vielä purkamatta ja lumet sisällä. Toivottavasti kenttä saadaan kolmessa viikossa käyttökuntoon.

Talvi on auttamatta ohi. Liigakausi se vaan jatkuu, kun toinen omista joukkueista aikoo voittaa koko roskan. Näiden matsien lisäksi on tulossa vielä MM-kisat. Jotenkin alkaa olemaan mittalasi täynnä jääkiekkoa. Pitäisikö oma kiekkovuorokin jättää tänä kesänä tauolle? Ottaa vähän etäisyyttä. Pari viikkoa aikaa kypsytellä.

Illalla kasattiin Joonan kanssa palapeliä. Siitä pitäisi tulla Patrick Roy. Saa nähdä tuleeko. Iltapalan aika tuli kun vasta yksi kulma, vähän reunaa ja maski oli valmiina. Jatkuu pääsiäisenä. Kovan luokan maalivahti - tämä Roy - sanovat...

( Photo by JSS c 2006: "Patrick Roy ihan palasina" )

Ei kommentteja: