keskiviikkona, huhtikuuta 05, 2006

Henki

Ässät otti kotiedun ja jatkaa vankasti kohti mestaruutta. Voiko vastustaja enää kuvitellakaan ottavansa voiton kummassakaan seuraavassa Isomäen ottelussa? Seitsemäs mies joukkueessa on liikaa. Tässä tapauksessa tuo mies on Villin Lännen kotiyleisö, joka ei anna vastustajalle hetkenkään rauhaa. Se tekee selväksi kuka on vieras tuossa hallissa. Ja hyvin epätoivottu sellainen.

Itse asiassa Kärpät sinetöi alamäkensä alkavaksi kun valmentaja Jalonen antoi lausunnon voitetun Blues-sarjan jälkeen. "Tästä on hyvä jatkaa finaalipeleissä". Tämän enempää Intiaani ei tarvitse kaivaakseen sotakirveensä. Henkien taistelu on 1-0. Samoin ottelut.

Itse yritän taistella lippua perjantain peliin. Tilanne näyttää huonolta, mutta katsotaan loppuun asti. Tiistaina Porissa ensimmäiset jonottajat olivat ovella jo 6:30, kun myynti alkoi klo 9:00. Vain kymmenen ensimmäistä sai istumapaikan. Kaikki liput menivät vartissa, koska nettimyynti imi oman osansa.

Moni jää hallin ulkopuolelle, mutta on silti pelissä mukana täysin sieluin. Sähköiset välineet on keksitty ja niistä voidaan seurata miten kausi ei olekaan tänä vuonna rahan näytöstä. Tässä vaiheessa voi jo varmuudella todeta... Tämä on hengen voitto.

1 kommentti:

Jan kirjoitti...

HIFK on kovassa vedossa ja uskon että hienon voiton jälkeen itseluottamus on vielä nousussa. HIFK - Ässät olisi mielenkiintoinen ja fyysinen finaalipari. Katsotaan miten käy...