maanantaina, toukokuuta 28, 2007

Ajan virrassa

Bremenin harjoitukset siirtyivät Pirkkahallin viereiselle nurmikentälle kesäkuun ajaksi. Uusi, aikainen ajankohta sekä ajoreitti toi yllätyksenä ruuhkan johon ei osannut varautua, vaan pari minuuttia myöhästyttiin - eikä oltu ainoita.

Kaukajärven joukkueesta pelaa nyt viisi poikaa myös Bremenissä, kun Robert #7 liittyi mukaan. Hyvin lähti homma liikkeelle ja poika vaikutti tyytyväiseltä kun kyselin harjoitusten jälkeen.

Poikien temmeltäessä kentällä oli aikaa juosta perinteeksi (?) muodostuva lenkki. Vesisade kasteli, mutta lämpimässä kelissä se ei haitannut. Härmälän puistot tuli tutuiksi, vaikka jossain vaiheessa mielessä välähti ajatus siirtyä viereisen Pirkkahallin juoksuareenalle - sisätiloihin. Ehkä seuraavassa kaatosateessa...?

Sykemittari ponnautti aamulla pokaalin näytölle edellisviikon ansioista. Jos oma harjoitusohjelma tulee viikon aikana suoritettua yli 75 prosenttisesti, Polarin näytöllä on koko viikon ajan kyseinen ikoni. Siihen se napsahtaa maanantaiaamuisin ahkeruutta osoittamaan.

Edellisestä pokaalista onkin jo pari viikkoa, joten tässä asian taas huomaa - pienikin kannustus tai huomio on aina paikallaan harrastuksen motivaation kannalta. Vaikka tässä tapauksessa ei olekaan kyse laiskuudesta, vaan ajankäytön hallinnasta ja mahdollisuuksista. Aika - tuo alati virtaava joki - jota ei voi padota.

( Photo by JSS © 2007 )

Ei kommentteja: