perjantaina, toukokuuta 25, 2007

Tolpat kovilla

Kauden ensimmäinen kotipeli pelattiin Kaukajärvi Stadiumilla - kotoisammin nappulakentällä - ja TPV Hervanta oli saapunut vieraaksi. Isäntä oli tyly, eikä tarjoillut vieraalle mitään, paitsi kovaa painostusta maalille.

Tolpat kolisivat ainakin kolmesti ja peli pyöri Hervannan maalilla, jossa puolustettiin ja sumputettiin jokaisen pelaajan voimin. Maalintekopaikkoja riitti kiitettävästi - yhtenä parhaista tilanne, jossa Kaukajärven kaksi hyökkääjää pääsi maalivahdin kanssa vastatusten. Tästäkin pallo saatiin jotenkin laukaistua ohi maalin. Syntyneistä tilanteista olisi pitänyt tehdä triplasta se mikä nyt tehtiin. Tällä kertaa jäätiin voittolukemiin 2-0.

Peli oli välillä yleistä ryhmähyörinää, mutta yritystä riitti. Epätasainen peli, sillä Kaukajärven maalilla ei ihan lopun mylläkkää lukuunottamatta tapahtunut mitään. Hiekkakakkujen tekemiseen olisi maalivahdilla ollut aikaa.

Seuran kykyvalmentaja oli myös tarkkailukierroksellaan katsomossa ja tälläkin kertaa silmä poimi ottelun tuoksinasta lupaavia otteita esittäneitä tapauksia. Ehkä näistä kuullaan myöhemmin.

Toivottavasti seuraavaan peliin saadaan vähän enemmän vastusta. Yksipuolinen peli vain toisella kenttäpuoliskolla ei ole kenenkään etu. Ja tuntuu myös siltä, että poikien otteet paranevat kun vastus kovenee. Ensi viikolla vastaan asettuu TKT Hervannan vieraspelissä. Saadaanko aikaan kunnon koitos?

Ei kommentteja: