maanantaina, toukokuuta 14, 2007

Tampereen kentillä

Jalkapallon parissa on myöritty perjantaista alkaen. BB Unitedin harjoituksissa oli taas joukko innokkaita naisia ja ryhmään on liittynyt uusia lahjakkuuksia joilla pallo - todella - pysyy hallussa.

Joukkue on kunnostautunut myös pallon uittamisessa Pyhäjärvessä harjoitusten aikana. Tähän ei moni ryhmä pysty. Tarina ei kerro mitä pallolle sitten tapahtui - ongittiinko se ylös, vai veikö tuuli sen ikiajoiksi. Ehkä Pyhäjärven jättihauki ahmi sen kitusiinsa. Legendat elävät.

Lauantaina otettiin ensi maistiaiset peleihin turnauksen merkeissä Kaukajärven ryhmän kanssa ja tänään Bremen harjoitteli Sorilassa. Sade vain yltyi loppua kohti, mutta pojilla riitti intoa. Pariharjoituksessa Aki kaitsi Juliusta ja Joonaa - No niin... Kaukajärven Team!

Joukkueen rivinmuodostuksessa AP:lla oli itku lähellä. Toisaalta helpottavaa nähdä ettei rivien muodostus ole pelkästään kauppariryhmien ongelma. Pienten alkusompailujen jälkeen harjoitukset sujuivatkin siististi ja lopussa mentiin pujottelurataa todella turbovauhdilla.

Huomenna kutsuu Härmälä ja kovaa kyytiä on tiedossa. Kaukajärvi ei kuitenkaan suostu aivan mihin tahansa ja luulen että kotijoukkue tulee vielä yllättymään. Alkukipsi on karisteltu ja nyt on näytön paikka. Härmälä. Vapise.

Ei kommentteja: