perjantaina, toukokuuta 04, 2007

Pallot ojassa

TPV Kaukajärven kausi käynnistyi ensimmäisillä harjoituksilla torstaina. Vettä satoi samaan tapaan kuin viime keväänäkin. Lopussa sade äityi melko rankaksi, mutta eiköhän tästä paranneta jatkossa sään osalta.

Kaukajärven nappulakentän ympärillä on iso oja, josta palloja keräiltiin nytkin useampaan kertaan. Ja muutaman kerran oli vähältä ettei jotain poikaakin. Julius #11 oli lähimpänä loiskahdusta kun maalivahdin innolla syöksyi pyörivää palloa tavoittamaan. Molemmat säästyivät tällä kertaa kastumiselta - sekä pallo että poika. Veikkaan että tämän kesän aikana joku sinne ojaan vielä mulskahtaa...

Joukkueessa on tänä kesänä kolmetoista poikaa, joista viisi on uutta - Robert, Mikko, Santeri, Niklas ja Matias - loput tuttuja viime kesältä. Bremenin joukkueesta on neljä poikaa, jotka tuntuvat olevan vähän edellä muita tässä vaiheessa, mutta homma tasoittuu kunhan muutkin taas pääsevät mukaan palloilun maailmaan.

Tänä vuonna pelataan kokovihreissä paidoissa ja punaisissa sukissa - edustusjoukkueen värit kääntäen. Tässä puitteet ja paitoja tarvitaan jo viikon päästä, sillä on kevätturnauksen aika. Aika nopeaan se tänäkin vuonna tulee, mutta tähän on jo totuttu, niin poikien kuin muidenkin osalta.

( Photo by JSS © 2007 )

Ei kommentteja: