torstaina, toukokuuta 10, 2007

Pallojen pesupäivä

Viikon toiset harjoitukset vietiin läpi kuivissa olosuhteissa. Vain pallot saivat välillä kostean kosketuksen kenttää ympäröivässä ojassa. Kaikki pelivälineet tuli varmaan pestyä harjoituksen kuluessa? Poikien kastumiselta vältyttiin tänäänkin - mitä kyllä suuresti ihmettelen.

Ryhmästä on tulossa hyvä. Sen näkee jo tässä vaiheessa, enkä tarkoita tuloksellisesti, vaan innostuksen ja kiinnostuksen osalta. Osallistuminenkin on alusta asti ollut kiitettävää ja sekin kertoo paljon.

Ajanpuutteen vuoksi ei vielä ehditty harjoitella uusia voitonhuutoja, mutta eiköhän niitäkin vielä päästä kokeilemaan. Vanhat "rivihuudot" ovat tietysti perinnettä, mutta jotain uudistusta varmasti kaivataan niihinkin.

Ohjauksessa on nyt kaksi joukkuetta: 9-vuotiaat pojat, kaksvitoset naiset ja kolmattakin tarjottiin tänään. Kyse oli vähän vanhemmista pojista, mutta kalenteri on jo muutenkin niin täynnä, että oli pakko kohteliaasti vain kumartaa. Nykyinen tilanne riittäköön.

Ohjaajista on kova pula varsinkin kaupunginosatoiminnassa. Ymmärrettävää sinänsä, koska aikaa ja sitoutumista toiminta vaatii. Korvauksena kaikesta verkkarit ja oman pojan lisenssimaksu. Siinä kaikki ja arvostuksenkin puolella posti on enemmän puuhastelun järjestelijän rooli. Ei niinkään urheiluvalmentajan.

Ei kommentteja: