tiistaina, toukokuuta 22, 2007

Avainsana Cafu

Tiistai potkaistiin käyntiin ison kentän päässä puolentoista tunnin harjoituksilla. Nyt mentiin todella mallikkaasti ja jalkapallo kiinnosti poikaa kuin poikaa. Häröilyt ovat taakse jäänyttä elämää...

Tänään harjoiteltiin mm. parisyöttöjä liikkeessä, puskuja sekä reaktiolähtöjä pallon perään eri asennoista. Tänään startit otettiin seisten, istualtaan, maaten, polviltaan sekä "karhuasennosta" ja avainsanoja joilla lähdettiin liikkeelle... pallo, pappa, Cafu, harava...

Boing-tempuista kokeiltiin rataa nro 2, mutta yllättäen tämä osoittautui liian vaikeaksi. Otetaan vaikka syksyllä uudestaan.

Lopussa pelattiin pienpelit 2 vs 2 ja 3 vs 3, lyhyillä pallonkosketuksilla niin, että syöttö lähtee nopeasti eteenpäin. Ja viimeksi isolla kentällä peli, jonka viimeisellä minuutilla nähtiin alakynnessä olleiden "keltaliivien" läpiajo ja hieno maali jonka Jaakko #8 viimeisteli.

Harjoitusten aikana tuli puhelimitse viestiä BB Unitedin ensimmäisestä pelistä. HT Påsse otti voiton 16-0. Toivotaan ettei naisten into lopu tähän ensimmäiseen takaiskuun. Ja voihan tämän tappion pistää kehnon valmennuksen piikkiin. Tulokset ja sarjataulukko näkyy muuten piirin sivuilla.

Cafu, Milan ja Ateena. Mestareiden liigan loppuottelu keskiviikkona. Muista katsoa...!

( Photo by JSS © 2007 " Jaakko futaa! " )

Ei kommentteja: