lauantaina, toukokuuta 12, 2007

Sorsapuiston turnaus

Vain muutama harjoitus pohjalla ja heti ensimmäiseen turnaukseen. Kaukajärven rähinäryhmä saapui Sorsapuiston turnaukseen innoissaan. Hiekka pölysi, kiiti pitkin kentän pintaa ja tunkeutui joka paikkaan - suuhun, silmiin ja vaatteiden käänteisiin. Tätä on jalkapallo hiekkakentillä.

Päivän mittaan pelattiin lähes 60 ottelua monessa ikäluokassa. Joukkueen turnajaiset aloitettiin lähes täysin miehityksin. Vain Robert puuttui ja Santerikin ehti vielä mukaan ensimmäiseen peliin.

Kevyen lämmittelyn ja venyttelyn jälkeen siirryttiin kohtaamaan ensimmäinen vastustaja - TPV Härmälä. Peli eteni vähän tunnustellen ja vastustaja pääsikin pian johtoasemaan. Vaikka vastassa olikin heti alkuun sarjan yksi kovimmista vastustajista, sen ei annettu häiritä, vaan Otto #3 laukoi pian tasoituksen 1-1. Mikael #10 katkoi hyökkäyksessä palloja luotettavasti.

Lopussa Härmälä sai syöttökatkon jälkeen tuikattua 2-1 voittomaalin. Keskustelua herätti maalia edeltänyt vaihto, jossa vastustaja pelasi yhdellä ylimääräisellä pelaajalla. Vaikutti tämä tai ei, niin tasaisessa väännössä päädyttiin tähän tulokseen tänään. Revanssia otetaan heti tiistaina Härmälän kotikentällä.

Toinen ottelu pelattiin heti perään ilman taukoja - ainoana joukkueena koko F9-sarjassa. Tämä näkyi väsymisen merkkeinä varsinkin pelin loppujaksolla. FC Kangasalan isokokoiset pojat painoivat kovasti päälle, mutta TPV kävi kiinni. Erityisesti Jaakko #8 ja Robert #? kunnostautuivat terhakkaasti. Otto #3 harhautteli ja napautti molemmat maalit ja näin päädyttiin 2-1 voittonumeroihin.

Iltapäivän viimeisinä pelatut pelit jättivät makkaransyönnit tällä kertaa väliin, mutta tilaisuus näihin ja muihin "tauko-ohjelmiin" tulee varmasti kesän tulevissa turnauksissa. Oli mukava nähdä kentällä jatkuvasti otteitaan parantanut ja kiitettävästi yrittänyt joukkue. Onnistuneet pelit kauden avaukseen.

( Photo by JSS c 2007: TPV Kaukajärvi, vasemmalta: Joonatan, Julius, Mikael, Matias, Joona, Joona, Niklas, Robert, Otto, Jaakko, Akseli ja Mikko. Kuvasta puuttuu Santeri ja Robert )

Ei kommentteja: