perjantaina, toukokuuta 25, 2007

Naisten kisa

Puistofutiksessa on syntynyt kova kisa kahden naisjoukkueen kesken. Tykkinaiset pelaa B-sarjassa ja hävisi ensimmäisen pelinsä 10-0. BB United puolestaan I-sarjassa ja takkiin tuli 16-0.

Nyt BB Unitedin tavoitteena on lyödä maalisuhteessa Tykkinaiset kauden loppuun mennessä. Saa nähdä miten käy. Lisäpotkua antoi HT Påsse - BB United peliä seuraamassa olleiden Tykkinaisten kommentit. Keskinäinen solidaarisuus oli ilmeisesti kaukana...?

Perjantain harjoituksiin oli saapunut yhdeksän pelaajaa. Lukumäärä on laskenut kerta toisensa jälkeen. Intoa tuntuu vielä olevan, mutta ensimmäinen peli näytti sarjan todellisen luonteen. Ollaanko alun innostuksen jälkeen lähtemässä hiipumisen tielle...?

Muistan miten aikoinaan Kruutin Pallon harjoituksissa oli kevään ensimmäisellä harjoituskerralla paikalla 23 ukkoa, toisella kerralla 14, kolmannella 9... Syksyn toiseksi viimeisissä harjoituksissa minä... ja kaksi muuta. Viimeisissä ei ollut enää kuin... minä.

Puolet naisten porukasta jäi perjantaina vielä pelailemaan viereisen kentän tyttöjen kanssa, joten innostuksen liekki ei ole vielä täysin sammunut. Toivottavasti se vielä lepattaa, sillä sarjan kaikki pelit tullaan ilmeisesti häviämään. Motivaatio ja peli-ilo pitää etsiä ihan erilaisista lähtökohdista kuin voittojen kautta. Tässä toinen mielenkiinnon kohde kesän mittaan - kestääkö into ja kaatuuko Tykkinaiset...?

1 kommentti:

Jan kirjoitti...

Pieni selvennys tähän blogimerkintään. BB Unitedin kisailu Tykkinaisten kanssa oli joukkueen sisäistä huumoria. Kyse ei ole mistään verisestä kamppailusta, vaan leikinlaskusta.

BB United on hieno ryhmä joka suhtautuu ( lähes ) kaikilta osin huumoritajuisesti tähän jalkapallotouhuunsa ja haluaa pitää yllä iloista ja tsemppaavaa otetta niin keskenään, kuin vastustajaankin nähden.

Kirjoittaja on blogissa vähän "dramatisoinut" asioita tehdäkseen joukkueen ja sarjan kiinnostavammaksi lukijalle. Nythän ei siis ollut kyse kuin pelkästä huumorista, joka ei välttämättä ole ihan kaikille avautunut.

Pahoittelen tapahtunutta.