keskiviikkona, toukokuuta 09, 2007

Kausi käsillä

Jalkapallotoiminta pyörähti käyntiin Kaukajärvellä ja tiistaina pidettiin ensimmäiset kokonaiset harjoitukset. Alussa tosin käytiin toiminnan yhteiset pelisäännöt läpi ja hyväksyttiin ne poikien kanssa yksimielisesti.

Joukkoon liittyi myös uusi poika ja ryhmän koko on nyt siis neljätoista. Ryhmä sai toisen Robertin. "Tupla-Joonat" saivat siis seuraa ja se tietää sitä, että peleissä Vaihtoon!-huudoissa pojat menevät helposti sekaisin. Sukunimiä pitänee käyttää...

Kesän kausi lähti hyvin käyntiin. Pallonkuljetuksella aloitettiin, alkuvenyttelyt, kuljetusharjoituksia lisää ja juomatauolle. Välipalana maisteltiin käsillä seisontaa. Tässä ryhmä kunnostautui erityisesti. Vain muutama arasteli kokeilla. Muilta sujui mallikkaasti ja jopa punnerruksia käsiseisonnassa nähtiin...!

Muutama palloharjoitus, liivit niskaan ja peli käyntiin. Osa pojista on vielä talviterässä, mutta eiköhän vauhti kohta löydy. Lauantaina pelataan jo turnausta Sorsapuistossa. Vähän tiukalle menee aika, kun näyttää siltä että jalkapallon pelisääntöjäkin pitäisi vähän opetella. Osalla on vielä näissä tiedoissa aukkoja. Ne tukitaan ja pelit voivat alkaa.

Ei kommentteja: