keskiviikkona, toukokuuta 09, 2007

Takki nurin

Postilaatikosta kolahti uusin Urheilulehti, jossa jääkiekkotoimittaja Sihvonen tekee puhtaan takinkäännön. Viime viikon lehden jutussa MM-joukkueen valmentaja sai kylmää kyytiä. Nyt sävy on muuttunut viikossa - ja laidasta laitaan. Pyllistäjästä onkin tullut intuitiivinen taidevalmentaja.

"Westerlundille on annettava tunnustus tästä uudesta rohkeasta valmennusotteesta...", kirjoittaa lehti ja jatkaa suitsutusta. Viikko sitten ennustettu Suomen putoaminen puolivälierässä on siirtynyt pykälää ylemmäs. Nyt putoaminen tapahtuu lehden mukaan välierässä.

Mielenkiintoista lukea ensi viikon lehteä. Veikkaan että sävy riippuu siitä miten Suomelle käy USA-pelissä. Toimittaja ainakin turvaa selustansa ja voi myöhemmin sanoa: "Näin kävi kuin kirjoitin". Ja näinhän käy jos kaikki vaihtoehdot arvuutellaan läpi ja haistellaan "tuulta". Onko tämä tuuliviiri-journalismia?

Ja lopuksi voisin itsekin arvuutella. Venäjä voittaa kiekkokisat, Milan jalkapallon mestareiden liigan ja The Ark Euroviisut. Katsotaan miten kolmen suoran käy. Saanko yhtään oikein? Ehkä arvaan uudet vaihtoehdot huomenna...?

Ei kommentteja: