keskiviikkona, syyskuuta 20, 2006

Bitit poikittain

Sonera kaatoi linjat muutamaksi päiväksi, mutta nyt kaikki näyttää taas toimivan. Tiistaina bitti ei kulkenut, mutta kylläkin peli - vastassa kun oli Futis-TKT ja vuorossa kauden viimeinen kotipeli.

Rutiinilla otettiin 3-0 voitto ja vähän onneakin oli matkassa. Pelin alussa tuli seisoskelutuokio ja vastustaja pääsi pallottelemaan ihan maaliviivalle. Tällä kertaa onnetar oli suosiollinen Sorsille. Lopussa tahti parani ja tehtiin maalit vastustajan päähän.

Jaakko pelasi kauden parhaan pelinsä. Olihan hienoja otteita! Monella muullakin oli ihan hyvä päivä. Kaudesta on jäljellä vielä yksi ottelu - Kaukajärven oma koitos, kun vastaan tulee ensi viikolla Ankat naapurikentältä!

Keskiviikkona käytiin ensimmäistä kertaa tutustumassa jääkiekon salivuoroon. Paikka vaihtui viime kaudesta ja nyt saatiin vähän enemmän tilaa saliin. Mitään muuta ei sitten saatukaan. Välineitä ei juurikaan ole, tai sitten ne on piilossa jossain varastossa, jota en ainakaan löytänyt. Patjojakin oli vain tosipaksuja, tai sitten kovia ja ohuita - välimuotoja ei lainkaan.

Edelliskauden salissa oli käytössä kaikkea mahdollista, palloista keiloihin, hyppynaruista liiveihin ja vaikka mitä. Nyt siis käytössä ei ole paljonkaan apuvälineitä - paitsi paljon tyhjää, kaikuvaa tilaa...

Ei kommentteja: