lauantaina, syyskuuta 23, 2006

Ei sikaa!

Kauden ensimmäiset harjoituspelit pelattiin legendaarisessa Lempäälän jäähallissa, jossa Säkenet pisti tuulemaan tammikuussa 2006. Tänään otettiin 1-1 tasapeli ja "viisnolla" nokkiin. Siitä on hyvä parantaa kauden mittaan.

Siirtyminen neljään kenttäpelaajaan tällä kaudella on tuonut vauhtia peliin ja vikkelät pojat ovat selvästi etuasemassa. Luistelua tarvitaan tai muuten vastustaja menee menojaan. Pelkällä seisoskelulla ei enää pärjää.

Pienenä erikoisuutena mainittakoon Säkenien maalivahdin Joonatanin siirtyminen Lekin riveihin. Kahden pelin jälkeen oli vuorossa vielä kolmas - Lekin maalille ja Tapparan paidassa. Toivotaan ettei tämä "tuurauskeikka" jäänyt pysyväksi. Muuten joudutaan taas etsimään lisää ukkoja rivien täydennykseksi - juuri kun saatiin Niko rivejä täydentämään.

Ryhmän muiden joukkueiden pelejä en ehtinyt seuraamaan, mutta maaleja näytettiin latovan kummankin taholta. Vastustajalta saatiin lopuksi kiitosta siitä, että meitä vastaan on mukava pelata - kun ei tule sitä kuuluisaa "sikaa". Pojille käytöksestä täydet kympit.

Ei kommentteja: