lauantaina, syyskuuta 16, 2006

Kuin villit varsat kaukalossa

Kiekkopojat kirmasivat taas kaukaloon uusissa harjoituspaidoissaan. Muutama Tapparan sininenkin vielä joukossa näkyi. Taas tuli havaittua miten vahva taika kumisessa kiekossa välineenä on. Nyt kun niitä ei ollut - kiekkoämpäri oli vielä matkalla kaukaloon - niin jäällä pyörivät pojat purkivat energiaansa temppuiluun.

Kiekot saatiin lopulta kaukaloon, pilli suuhun ja polkaisin näin homman käyntiin. Tänään liikuttiin ohjaajien osalta määrällisesti minimissä. Kaikki saatiin kuitenkin toimimaan ja pojille liikettä lauantai-iltapäivään.

Itse vedin luisteluharjoituksessa rataa, jossa kahta ympyrää sirklattiin ympäri. Toista suoraa tultiin takaperin ja toisessa oli keilarivi joka pujoteltiin slalomilla. Välillä vaihdettiin kiertosuuntaa ja lopuksi otettiin kiekkokin mukaan vauhtiin.

Tehtiin samaa harjoitusta myös viime syksynä ja oli mukava vertailla miten erityisesti sirklauspuolella kehitystä on tapahtunut. Myös takaperin luistelu sujui huomattavasti paremmin. Vuodessa on tapahtunut paljon.

Kolmen harjoitusosion lopuksi otettiin pienpelit kaukalon molemmissa päissä. Toisessa päässä maalien määrää hillittiin maalivahdein, toisessa päässä "maali syötöstä'"-säännöllä. Ryhmä piti ottaa puhutteluun pelissä esiintyneiden poikittaisten mailojen vuoksi. Näitä ei suvaita, oli selkeä viesti ja loppu jatkettiin siististi.

Harjoitusten jälkeen kopissa harjoiteltiin luistimien nauhojen avaamista ja poisottoa. Tuplasolmut tuottivat monilla vielä vaikeuksia, mutta siitä eteenpäin suurimmalla osalla homma toimi. Yhä edelleen on hukassa pari kaulasuojaa ja yksi pelipaita edellisiltä reissuilta. Kolmas kaulasuoja löysi omistajansa. Kauden myötä hukkuu varmaan vielä paljon muutakin. Toivottavasti pojat pysyvät tallessa.

Huomenna on vuorossa joukkueiden valokuvaus ja viikon päästä matkataan kauden ensimmäisiin peleihin Lempäälään. Kyseessä on vielä harjoituspelit, mutta itse asiassa niitähän kaikki lasten pelit vielä on.

Ei kommentteja: