sunnuntaina, syyskuuta 17, 2006

Valokuvaukset


Oli syksyn valokuvausten aika. Montreal käteen ja poseeraus kameralle yksittäiskuvaa varten. Hyvinhän se sujui vanhasta muistista. Samalla kertaa otettiin myös yhteiskuvat harjoitusryhmän kolmesta joukkueesta.

Eturivin pojille pujotettiin luistimet jalkaan, ohjaajat lopuksi takariviin ja sitten salamat räiskimään. Joukolla oli ilmeet sunnuntaiaamun mukaiset, mutta kyllähän se siitä irtosi - kun vähän potki.

Joonan kuvausilmeestä en tiedä, koska seisoin itse takarivissä. Pään ravistuksista voisin päätellä, että aamun unet karistettiin silmistä ja otettiin kunnon virnistys - ellei suoranainen irvistys. Lopullisia kuvia voi sitten kauhistella. Vanhemmilla ainakin näytti olevan hauskaa ryhmää katsellessa.

Lopuksi koko Tapparan 98-ikäryhmä kokoontui joukkokuvaan Hakametsän jäähallin pihalle. Taustalle hiipi sekalainen joukko ohjaushenkilöstöä. Ja lopulta saatiin jokainen kasvo ikuistettua digitaalisena muistikortille.

Kuvausten jälkeen suoritettiin pieni kotikäännös ja matka jatkui Tammelan stadionille, kakkosen peliin... TPV:llä oli kotivoitolla mahdollisuus varmistaa nousunsa ykköseen. Peli oli tasaista Salpaa vastaan ja vaikka ihan viime minuuteille voittoa haettiin, pisteet tasattiin numeroin 1-1.

Aurinko paljastui pilvestään juuri hetkeä ennen ottelun alkua ja katsomossa saatiin nauttia lähes helteisestä säästä. Peli oli viihdyttävää ja tauolla syötiin makkarat Joonan kanssa. Samalla tapailtiin tuttuja, joista makkarajonossa osui kohdalle Sorsien huippumaalivahti - ja puolustuksen lukko - Akseli.

Nyt olikin viimeinen hetki käydä katsomassa tämän kauden jalkapalloa, sillä viimeiset kotipelit osuvat lauantaille, jolloin on poikien jääharjoitukset. Tammelassa jalkapalloa siis ensi kauden puolella ja näillä näkymin uudella sarjatasolla.

( photo by JSS c 2006: "Joona poseeraa" )

Ei kommentteja: