lauantaina, syyskuuta 02, 2006

Jääkauden alkutahdit

Kauden ensimmäinen jääharjoitus - meidän osalta - vietiin läpi mukavissa tunnelmissa. Joonalla näytti olevan into päällä. Minulla oli vaikeaa päästä kopista ulos kun toiseen jalkaterään iski kramppi. No menihän se siitä ohi, mutta kyllä huomasi että jäällä ei tänä kesänä ole käyty.

Harjoitusryhmä jatkaa nyt kolmella joukkueella - Säkenet ja Lieskat saivat rinnalleen Salamat. Joonan kanssa jatketaan Säkenien mukana kauden ensimmäisiin koitoksiin. Pelit pelataan edelleen kaukalossa poikittain ja nyt miehityksellä neljä plus maalivahti. Kentällä on siis enemmän tilaa ja tämä antaa nopeille miehille hyvät mahdollisuudet viedä peliä.

Komposiittimailojen kielto astui voimaan ja nyt mennään puuvartisten voimin. En tiedä miten asioita sitten tulevissa peleissä valvotaan. Ohjeita tähän ei ainakaan vielä ole saatu. Myös kaulasuojien osalta tulee ostoskierros kun välineissä pitää olla CE-hyväksyntä.

Joukkue odottelee myös uusia harjoituspaitoja. Homma alkaa näyttää yhä enemmän isojen poikien touhulta. Kesän jälkeen aina huomaa miten kasvua ja kehitystä on tapahtunut. Jotenkin oli aistittavissa jäällä, että pojat ovat hypänneet uuden kehitysaskeleen eteenpäin, niin fyysisellä, kuin henkiselläkin tasolla. Syksy näyttää ovatko pikkulasten pelleilyt jääneet menneelle kaudelle.

Ei kommentteja: