keskiviikkona, syyskuuta 27, 2006

Kisalipun varmistus

Suomen naiset varmistelivat itsensä ulos jalkapallon MM-kisoista. Täydellinen vetäytyminen omalle alueelle siirtää pelin painopisteen sinne ja tilanteita alkaa syntyä vastustajalle. Toinen virhe jonka valmentaja Käld teki, oli kulmaspesialisti Rantasen vaihto loppujaksolla. Vaihdon jälkeen kulmia syntyi, kuten odotettavissa oli. Ne missattiin ja matka Kiinaan jäi haaveeksi.

Matka Kiinaan jää haaveeksi Sorsiltakin, vaikka huomisessa pelissä kävisi miten. Erilaista ja varmaa on ainakin se, että kovasti hyökätään - tälläkin kertaa. Pelit voitetaan pelaamalla siellä missä maalit tehdään - vastustajan päässä.

Flunssaoireiden takia jäi tänään kurssit ja harjoitukset väliin, joten ohjelmassa oli sohvan pohjalta kevyesti naisten jalkapalloa ja Tanoke DVD:n saloja. Erinomaisia harjoituksia niin pallokentälle, kuin salillekin. Näitä tekemällä pojat kiipeävät vuoden päästä vaikka takaperin puuhun - jos tätä taitoa nyt lätkässä tai futiksessa tarvitaan - mutta jos siihen pystyy, onnistuu varmasti moni muukin asia. Eli siis... Taitavammin, Nopeammin, Ketterämmin!

Ei kommentteja: