sunnuntaina, syyskuuta 03, 2006

Katselmus

Jalkapallon ikäkausikatselmuksessa Pyynikillä oli 98-syntyneiden ryhmästä mukana 16 poikaa, joista kaksi Sorsien riveistä. Tästä joukosta koostetaan ensi talveksi tämän ikäluokan kehitysryhmä, joka harjoittelee yhdessä. Kesäksi pojat palaavat takaisin kaupunginosatoimintaan ja omiin joukkueisiinsa. Olin seuraamassa tapahtumaa kentän laidalta.

Pallon kuljetus ja hallinta, laukaukset sekä pelitaidot katsottiin puolentoista tunnin aikana läpi. Sivusta seuraten poikien taitotaso oli hyvin tasainen, kuten voisi arvata. Mukana oli alueen joukkueiden kehittyneimpiä poikia jotka ovat olleet jo pitkään mukana toiminnassa.

Harjoituksissa oli mukana paljon niitä elementtejä joita meidänkin harjoituksissa on tehty. Pujottelu- ja laukausharjoituksessa Sorsien Otto sai erityismaininnan hienosta suorituksesta. Lopussa otettiin peli ja jostain syystä molemmille maaleille joutui/pääsi/eksyi sorsanpoikanen.

Tapahtuma kävi hyvästä harjoituksesta, jos se ei muuhun johda. Osa pojista on kuitenkin mukana talven aikana muussakin toiminnassa - kuten jääkiekon tai salibandyn parissa - ja jatko on kiinni myös harjoitusaikataulujen sovittamisesta. Päällekkäiseen toimintaan ei kannata haaskata aikaa ja rahaa, vaikka energiaa muuten riittäisi.

Ei kommentteja: